2022 Baru Dikembangkan Kolinsky Sikat Pola Merak Sikat Kuku Set Unik Warna-warni Menangani Kuku Sikat Akrilik

Katrangan singkat:


  • ukuran:3mm-20mm
  • MOQ:100 pcs
  • werna:biru
  • wektu mimpin:15-45 dina
  • Detail Produk

    Transportasi Produk Nail

    Kenapa Pilih Kita?

    Syarat-syarat pembayaran

    Carane Hubungi Kita?

    Pabrik Kita lan Kontrol Kualitas

    Tag produk

    Deskripsi Produk

    Jeneng produk

    2022 Baru Dikembangkan Kolinsky Sikat Pola Merak Sikat Kuku Set Unik Warna-warni Menangani Kuku Sikat Akrilik

    Model

    bq2022

    jeneng item

    Kolinsky Brush Kab

    Bahan

    Handle Plastik

    Paket

    1 PC/PVC TUBE

    MOQ

    100PCS

    Layanan

    OEM/ODM

    Kintunan

    DHL/Fedex/EMS/TNT/UPS/China Post Air Mail/Sea/Udara

    pambayaran

    Western Union, T/T, Dhuwit Gram








  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Transportasi Produk Nail

    pengiriman

    Pangiriman:

    1. FedEX / DHL / UPS / TNT Kanggo conto.Door to Door.

    2. Miturut Air utawa Laut kanggo barang batch.Kanggo FCL, Airport / Port reveiving.

    3. Pelanggan sing nemtokake pengiriman barang utawa cara pengiriman sing bisa dirundingake.

    4. Wektu pangiriman: 3 dina kanggo conto;7 dina kanggo barang batch.

    Napa Pilih kita?

    kok-milih-kita

    1. Kita minangka Produsen sikat dandanan terkemuka ing China.

    2. Alibaba Dinilai Supplier Emas.

    3. Dipriksa dening Lembaga Inspeksi Biro Veritas Sertifikasi.

    4. 100% inspeksi QC Sadurunge Pengiriman.

    5. Kasus ing pirang-pirang negara.

    6. A. Rega sing kompetitif;B. Kualitas apik

      C. Pangiriman pas wektune;D. Model anyar diluncurake saben taun

      E. Manufaktur dhewe F. Kontrol kualitas dhewe

    Syarat-syarat pembayaran:

    1. MOQ: 100 pcs;

    2.Packaging: 1 pcs/opp tas kita uga bisa Pack minangka request Panjenengan.

    3. Pembayaran: T / T, Western Union, MoneyGram, Paypal, 30% simpenan;imbangan 70% sadurunge pangiriman;

    Carane Hubungi Kita?

    Menehi bahan mentah, rencana master (plot umum), kapasitas, anggaran, lan syarat liyane.

    Kirimi Rincian Inquiry ing Ngisor Utawa Kirim Email menyang Kita, Klik "Kirim" Saiki!

    Email:BQANjacky2019@126.com

    Whatsapp:+8618879090331

    Pabrik Kita lan Kontrol Kualitas

    Kita-Pabrik-Lan-Kualitas-Control