OEM/ODM

Kustomisasi Produk Kuku

KENAPA PILIH KAMI BQAN?

ODM & OEM

A macem-macem layanan selaras kanggo macem-macem pelanggan

Minangka perusahaan sing fokus ing pasar kuku, mesthi dadi tujuan utama ing BQAN kanggo nyedhiyakake layanan sing luwih apik lan kualitas produk lan pengalaman sing luwih apik kanggo para pelanggan.

Minangka pemasok sikat kuku, BQAN wis ngembangake rantai produk lan duwe pasokan produk sing gegandhengan karo seni kuku, kayata tip kuku, bor kuku, lampu Uv Nail, file kuku & buffer, cat kuku, dekorasi kuku, lsp. .

Saiki produk kita adol kanthi apik ing China lan diekspor kanthi apik menyang Eropa, Amerika Utara, Asia Tenggara, Timur Tengah, Amerika Selatan.Akeh blogger kecantikan profesional ing omah lan ing luar negeri wis nggunakake produk perawatan kuku lan uga menehi tandha dhuwur kanggo produk kita!

Kita pracaya bakal dadi luwih apik lan luwih apik, tetep ing oyod kaya wong liya, tanpa kemajuan tanpa wates!

BQANNails

APA KLIEN KANGGO?

TEMBUNG KANG SAKA KLIENKU

"Lacinia neque platea ipsum amet est odio aenean id quisque."

- KELLY MURRY
ACME Inc.

"Aliquam congue lacinia turpis proin sit nulla mattis semper."

— JEREMY LARSON
ACME Inc.

"Fermentum habitasse tempor sit et rhoncus, a morbi ultrices!"

- ERIC HART
ACME Inc.