Bahan Ngalahake

Bahan Handle Sikat Nail Art

Nawakake Pelanggan A macem-macem Pilihan, Tansah sijine Service lan Quality First

Handle-Materials

Nail Brush Handle yaiku logo merek sampeyan lan informasi liyane kayata tujuan utawa ukuran bisa dicithak.

Kita duwe akeh cetakan pribadi ing saham kanggo pilihan sampeyan.

Kustomisasi uga ditampani.

Nanging biaya ngecor dibutuhake kanggo plastik, lan akrilik.

Nanging, gagang Kayu / Bambu bisa disesuaikan kanthi bentuk apa wae tanpa cetakan.

Proses printing logo:

1. Pad printing
2. Ukiran laser
3. Hot stamping

Sawetara Ngalahake Kasus Sampeyan Kepengin

wooden-handle
liuqid-handle
metal-acrylic-handle
metal-pearls-handle
metal-rhinestone-handle
metal-glitter-handle

KITA KREATIF

KITA PAKSA

WE SOLUTION

Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita