Kabar

  • Kepiye Cara Ngresiki Sikat Kuku Akrilik & Gel?

    Kanggo teknisi kuku, ngurus alat kuku minangka prioritas utama.Sawise kabeh, kanggo nggawe ekstensi kuku sing nggumunake, sampeyan kudu mesthekake yen sampeyan duwe kabeh ing kondisi paling apik.Bebarengan karo milih wêdakakêna akrilik kualitas apik utawa gel polish, sikat kuku kudu ing wangun sing paling apik, banget!Iki ...
    Waca liyane
  • Best Nail Brush for Acrylic 2021

    Sikat Kuku Paling Apik kanggo Akrilik 2021

    Minangka penggemar kuku Do-it-Yourself, sampeyan ngerti perjuangan kanggo nggawe kuku sing apik lan suwene wektu sing asring dibutuhake.Yen sampeyan pengin tambahan, kaya tren kuku anyar, ora cat kuku biasa, iku rada beda.Teknisi kuku profesional mbutuhake alat sing tepat kanggo ...
    Waca liyane
  • What Size Acrylic Nail Brush Is The Best?

    Sikat Kuku Akrilik Ukuran Apa Paling Apik?

    Saben teknisi kuku ngerti yen sikat minangka alat sing paling penting.Yen sampeyan ahli teknologi kuku, sampeyan bisa uga ngerti ukuran sikat sing paling apik kanggo sampeyan.Nanging yen sampeyan miwiti minangka teknologi kuku, sampeyan bisa uga bingung babagan ukuran sikat sing kudu digunakake.Yen...
    Waca liyane
  • How To Prepare New Nail Brushes For Use

    Cara Nyiyapake Sikat Kuku Anyar Kanggo Gunakake

    Sampeyan bisa uga sok dong mirsani yen sampeyan tuku sikat anyar kanggo layanan kuku, bristles kaku lan ngemot residu putih.Residu iki minangka permen karet Arab, film pati.Kabeh manufaktur nggawe sikat nganggo permen karet iki kanggo nglindhungi lan njaga sikat sampeyan ing transit lan sadurunge digunakake.Permen karet iki kudu ...
    Waca liyane
  • How To Apply Nail Forms

    Carane Aplikasi Formulir Kuku

    Carane Aplikasi Formulir Kuku Miturut BQAN Nail tutorial?Ora kabeh wangun kuku digawe padha lan nalika nerangake aplikasi formulir, saben wangun mbutuhake pendekatan beda.Carane aplikasi formulir kuku kanggo sculpt paling apik kanggo kothak, almond, ballerina lan stiletto kuku iku Penting ...
    Waca liyane
  • 7 Types Of Nail Art Brushes

    7 Jinis Sikat Nail Art

    01 ROUND BRUSH Iku sikat kuku sing paling serbaguna lan umum.Iki digunakake kanggo nggawe desain sing rumit.Iku uga mbantu nggawe pola stroke beda.Sikat iki mbantu nggawe seni kuku 3d nggunakake bubuk akrilik lan monom ...
    Waca liyane
  • 2019 Spring Tour & Our BQAN Team

    Tur Musim Semi 2019 & Tim BQAN Kita

    Tur musim semi tim BQAN 2019 nganakake Tur Festival Musim Semi Gunung Dawei tanggal 17-18 April 2019. Kangge nambahi kohesivitas lan rasa kepemilikan kulawarga gedhe perusahaan.Jam 7.30 esuk, madhep srengenge esuk, pelatih...
    Waca liyane