Kabar Perusahaan

  • 2019 Spring Tour & Our BQAN Team

    Tur Musim Semi 2019 & Tim BQAN Kita

    Tur musim semi tim BQAN 2019 nganakake Tur Festival Musim Semi Gunung Dawei tanggal 17-18 April 2019. Kangge nambahi kohesivitas lan rasa kepemilikan kulawarga gedhe perusahaan.Jam 7.30 esuk, madhep srengenge esuk, pelatih...
    Waca liyane