Murah Holographic Logam Menangani Datar Nail Art Liner Brush Set Sintetis Oval Gel Sikat Berkerut Kolinsky 3D Acrylic Brush

Katrangan singkat:


  • Bahan:Gagang Mental + Rambut Nilon
  • MOQ:100PCS
  • Paket:Kotak Kertas
  • wektu mimpin:15-45 dina
  • Detail Produk

    Transportasi Produk Nail

    Kenapa Pilih Kita?

    Syarat-syarat pembayaran

    Carane Hubungi Kita?

    Pabrik Kita lan Kontrol Kualitas

    Tag produk

    Murah Holographic Metal Ngalahake FlatSikat Nail Art LinerSetel Sintetis Oval Gel Brush Crimped Kolinsky 3D Acrylic Brush

    Merk
    BOAN
    Model
    xc-2204-1
    Jeneng barang
    Set Sikat Nail Art
    Fungsi
    Sikat kuku
    Bahan
    Gagang Mental + Rambut Nilon
    Paket
    Kotak Kertas
    MOQ
    100 pcs
    Layanan
    OEM/ODM
    Kintunan
    DHL/Fedex/EMS/TNT/UPS/China Post Air Mail/Sea/Udara
    pambayaran
    PayPal, Western Union, T/T, Money Gram








  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Transportasi Produk Nail

    pengiriman

    Pengiriman:

    1. FedEX / DHL / UPS / TNT Kanggo conto.Door to Door.

    2. Miturut Air utawa Laut kanggo barang batch.Kanggo FCL, Airport / Port reveiving.

    3. Pelanggan sing nemtokake pengiriman barang utawa cara pengiriman sing bisa dirundingake.

    4. Wektu pangiriman: 3 dina kanggo conto;7 dina kanggo barang batch.

    Napa Pilih kita?

    kok-milih-kita

    1. Kita minangka Produsen sikat dandanan terkemuka ing China.

    2. Alibaba Dinilai Supplier Emas.

    3. Dipriksa dening Lembaga Inspeksi Biro Veritas Sertifikasi.

    4. 100% inspeksi QC Sadurunge Pengiriman.

    5. Kasus ing pirang-pirang negara.

    6. A. Rega sing kompetitif;B. Kualitas apik

      C. Pangiriman pas wektune;D. Model anyar diluncurake saben taun

      E. Manufaktur dhewe F. Kontrol kualitas dhewe

    Syarat-syarat pembayaran:

    1. MOQ: 100pcs;

    2.Packaging: 1 pcs/opp tas kita uga bisa Pack minangka request Panjenengan.

    3. Pembayaran: T / T, Western Union, MoneyGram, Paypal, 30% simpenan;imbangan 70% sadurunge pangiriman;

    Carane Hubungi Kita?

    Menehi bahan mentah, rencana master (plot umum), kapasitas, anggaran, lan syarat liyane.

    Kirimi Rincian Inquiry ing Ngisor Utawa Kirim Email menyang Kita, Klik "Kirim" Saiki!

    Email:BQANjacky2019@126.com

    Whatsapp:+8618879090331

    Pabrik Kita lan Kontrol Kualitas

    Kita-Pabrik-Lan-Kualitas-Control