Babagan awake dhewe

Company-introduce

Nanchang Bo Qian Cosmetic Company winates khusus kanggo riset, ngembangake, ngasilake lan promosi sikat kuku lan sikat liyane luwih saka 10 taun wiwit taun 2005.

Bo Qian minangka perlengkapan seni kuku senior.Bo Qian dumunung ing kutha Wengang ing kutha Nanchang, sing dikenal minangka kutha pena China.

Ing basis saka proses prodhuksi tradisional, kita tansah terus berkembang, riset lan dadi inovatif gabungan karo teknologi ndhuwur Jepang.

Uga, kita duwe tim riset maju sing apik, kualitas minangka tim produksi urip, lan klien teka tim sales pisanan.Bo Qian lagi ing dalan menyang pabrik sikat kuku no.1 china!

Bo Qian duwe aturan yen 100% produk anyar kudu disetujoni dening seniman kuku china sing kondhang sadurunge ngadhepi pasar.Mung kanthi cara iki, produk kita bisa ditresnani dening akeh artis sikat nai omah lan domestik sing kondhang.Saiki produk kita adol kanthi apik ing China lan diekspor kanthi apik menyang Eropa, Amerika Utara, Asia Tenggara, Timur Tengah, Amerika Selatan.

Kita duwe luwih saka 1,000 desain sikat kuku lan sikat dandanan.Bebarengan karo pangembangan perusahaan kita, luwih akeh produk anyar bakal ngadhepi pasar internasional!

Kita tansah ing dalan kanggo mbangun account kita dhewe, uga kita kesenengan nampa OEM lan OEM dikarepake selaras saka loro ngarep lan luar negeri.Bo Qian bakal bungah kanggo nyedhiyani sampeyan layanan paling apik, welcome kanggo hubungi kita!

Brand Nail Brush Kita

bqanlogo

 

Produk kita dipuji dening akeh perusahaan merek gedhe, kayata The Nail Hub lan liya-liyane saka wilayah AS, Italia, Australia lan Inggris, lsp.

Yen sampeyan kasengsem ing OEM utawa sikat kita, aja ragu-ragu hubungi kita kanggo informasi luwih lengkap.

 

 

Organisasi Perusahaan Kita

Nanchang Bo Qian Cosmetic Co., Ltd.

Company-Organization

Layanan Kita

Komunikasi

Komunikasi lan kolaborasi sing apik minangka prasyarat kanggo kerjasama kita

pangayoman

Kita Bisa nglindhungi hak lan kapentingan pelanggan

Wuwuhan

Nalika nemoni masalah sing ana, tim kita bakal ngrampungake lan tuwuh bebarengan

Pitutur spiritual

Kita bakal menehi macem-macem solusi miturut kahanan sampeyan

Petualangan

Keberanian kanggo nindakake lan nyoba minangka jaminan dhasar kanggo sampeyan

Pangolahan Pembayaran

Sawise sampeyan nggawe pesenan, kita njamin kanggo trek barang lan tetep ing kontak cedhak karo sampeyan

Apa sampeyan berjuang golek pemasok kuku sing dipercaya?