Bahan Rambut

Bahan Rambut Sikat Nail Art

Nawakake Pelanggan A macem-macem Pilihan, Tansah sijine Service lan Quality First

Rambut Kolinsky

1. Serat wool disusun kanthi rapi lan pita reflektif ing antarane serat-serat kasebut disebarake, saengga luster luwih rata lan alus;

2. Serat wol luwih akeh lan duwe jangkoan sing luwih apik saben unit area

3. Amarga komposisi serat wol meh padha karo kulit manungsa, luwih cocok kanggo kulit;

4. Amarga area lumahing spesifik sing gedhe ing antarane serat ing serat wulu mink, sifat-sifat nyerep kelembapan lan breathable banget;

5. Ngilangi noda luwih gampang amarga serat sing nyenyet lan didadekake siji ing arah sing padha;

 

kolinsky-hair
Synthetic-nylon-hair

Rambut Sintetis / Nylon

1. Luwih gampang kanggo ngresiki sak tenane
2. Stands nganti solvents, tetep wangun uga.
3. Dries luwih cepet sawise wisuh
4. Bebas kekejaman
5. Ora ana unsur protein
6. Vegan loropaken
7. Cenderung dadi firmer, sanadyan versi luwih fleksibel kasedhiya
8. Luwih apik kanggo krim, gel, cairan, nanging ora efektif kaya bubuk
9.Powders uga bisa Applied karo sintetik dirancang khusus kanggo waé

Rambut Kewan

1. Tipe sing paling umum digunakake ing sikat kuku.
2. Highly efektif ing packing lan nglamar bubuk
3. Bisa ndhelikake pori-pori kanthi efisien lan menehi rampung sing sumringah lan cemlorot
Ing China, ana luwih saka 20 gelar wulu wedhus: XGF, ZGF, BJF, HJF, #2, #10, Double Drawn, Single Drawn etc.
XGF minangka kualitas paling apik lan paling larang.Kurang pelanggan lan pangguna sing bisa tuku sikat dandanan nganggo XGF utawa ZGF.
BJF luwih apik tinimbang HJF lan wis ditrapake luwih apik kanggo sikat dandanan kelas ndhuwur.Nanging sawetara merek terkenal kaya MAC biasane nggunakake HJF kanggo sawetara sikat.
# 2 paling apik ing rambut wedhus kualitas medium.Iku atos.Sampeyan mung bisa ngrasakake kelembutan ing jempol.
#10 luwih elek tinimbang #2.Iku banget atos lan Applied kanggo sikat murah lan cilik.
Rambute digambar kaping pindho & Digambar Tunggal yaiku rambut wedhus sing paling awon.Iku ora duwe jempol.Lan cukup atos, luwih ditrapake kanggo sikat kuku sing bisa digunakake.

animal-hair
Weasel-sable-hair

Rambut musang/sable

1.Alus, elastis, tahan banting, fleksibel lan awet
2.Great kanggo pewarnaan lan karya tliti
3. Bisa ditrapake ora mung nganggo wêdakakêna nanging nganggo dandanan cair utawa krim