Liner Gel Painting Nail Art Brush Logo Kustom Gradien Holographic Metal Handle UV Gel Extension Stripe

Katrangan singkat:


  • Bahan:Kolinsky / nilon
  • MOQ:50 pcs
  • ukuran:2#~24#
  • wektu mimpin:15-45 dina
  • Detail Produk

    Transportasi Produk Nail

    Kenapa Pilih Kita?

    Syarat-syarat pembayaran

    Carane Hubungi Kita?

    Pabrik Kita lan Kontrol Kualitas

    Tag produk

    Deskripsi Produk

    Jeneng produk
    Lukisan Gel LinerSikat Nail ArtLogo Custom Gradient Holographic Metal Ngalahake UV Gel Extension Stripe
    GUNA
    Nail Beauty
    Fungsi
    Nail Art
    nangani
    Gagang Logam
    Bahan
    rambute nilon
    Warna Brush Handle
    emas
    Ukuran
    2 # 4 # Liner Flat Ombre Round Sikat Kuku
    MOQ
    100PCS
    Paket
    1pcs/PVC Tube, kita bisa Pack karo pilihan sing luwih apik
    Nyokong
    Eceran / Drop ship / Grosir







  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Transportasi Produk Nail

    shipping

    Pangiriman:

    1. FedEX / DHL / UPS / TNT Kanggo conto.Door to Door.

    2. Miturut Air utawa Laut kanggo barang batch.Kanggo FCL, Airport / Port reveiving.

    3. Pelanggan sing nemtokake pengiriman barang utawa cara pengiriman sing bisa dirundingake.

    4. Wektu pangiriman: 3 dina kanggo conto;7 dina kanggo barang batch.

    Napa Pilih kita?

    why-choose-us

    1. Kita minangka Produsen sikat dandanan terkemuka ing China.

    2. Alibaba Dinilai Supplier Emas.

    3. Dipriksa dening Lembaga Inspeksi Biro Veritas Sertifikasi.

    4. 100% inspeksi QC Sadurunge Pengiriman.

    5. Kasus ing pirang-pirang negara.

    6. A. Rega sing kompetitif;B. Kualitas apik

      C. Pangiriman pas wektune;D. Model anyar diluncurake saben taun

      E. Manufaktur dhewe F. Kontrol kualitas dhewe

    Syarat-syarat pembayaran:

    1. MOQ: 100pcs;

    2.Packaging: 1 pcs/opp tas kita uga bisa Pack minangka request Panjenengan.

    3. Pembayaran: T / T, Western Union, MoneyGram, Paypal, 30% simpenan;imbangan 70% sadurunge pangiriman;

    Carane Hubungi Kita?

    Wenehi bahan mentah, rencana master (plot umum), kapasitas, anggaran, lan syarat liyane.

    Kirimi Rincian Inquiry ing Ngisor Utawa Kirim Email menyang Kita, Klik "Kirim" Saiki!

    Email:BQANjacky2019@126.com

    Whatsapp:+8618879090331

    Pabrik Kita lan Kontrol Kualitas

    Our-Factory-And-Quality-Control