2022 Profesi Kustom Gradien Logam Menangani 3 Warna Nail Art Liner Sikat Nilon Rambut Lukisan Garis Nail Pen

Katrangan singkat:


  • MOQ:100 pcs
  • ukuran:7#9#11#
  • Bahan:akrilik
  • wektu mimpin:10-15 dina
  • Detail Produk

    Transportasi Produk Nail

    Kenapa Pilih Kita?

    Syarat-syarat pembayaran

    Carane Hubungi Kita?

    Pabrik Kita lan Kontrol Kualitas

    Tag produk

    Deskripsi Produk

    Jeneng produk

    2022 Profesi Kustom Gradien Logam Menangani 3 Warna Nail Art Liner Sikat Nilon Rambut Lukisan Garis Nail Pen

    GUNA

    Nail Beauty

    Fungsi

    Nail Art

    nangani

    Gagang Akrilik

    Bahan

    akrilik

    Warna Brush Handle

    telung werna

    Ukuran

    #7 #9#11

    MOQ

    100PCS

    Paket

    1pcs/PVC Tube, kita bisa Pack karo pilihan sing luwih apik

    Nyokong

    Eceran / Drop ship / Grosir


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Transportasi Produk Nail

    shipping

    Pangiriman:

    1. FedEX / DHL / UPS / TNT Kanggo conto.Door to Door.

    2. Miturut Air utawa Laut kanggo barang batch.Kanggo FCL, Airport / Port reveiving.

    3. Pelanggan sing nemtokake pengiriman barang utawa cara pengiriman sing bisa dirundingake.

    4. Wektu pangiriman: 3 dina kanggo conto;7 dina kanggo barang batch.

    Napa Pilih kita?

    why-choose-us

    1. Kita minangka Produsen sikat dandanan terkemuka ing China.

    2. Alibaba Dinilai Supplier Emas.

    3. Dipriksa dening Lembaga Inspeksi Biro Veritas Sertifikasi.

    4. 100% inspeksi QC Sadurunge Pengiriman.

    5. Kasus ing pirang-pirang negara.

    6. A. Rega sing kompetitif;B. Kualitas apik

      C. Pangiriman pas wektune;D. Model anyar diluncurake saben taun

      E. Manufaktur dhewe F. Kontrol kualitas dhewe

    Syarat-syarat pembayaran:

    1. MOQ: 100 pcs;

    2.Packaging: 1 pcs/opp tas kita uga bisa Pack minangka request Panjenengan.

    3. Pembayaran: T / T, Western Union, MoneyGram, Paypal, 30% simpenan;imbangan 70% sadurunge pangiriman;

    Carane Hubungi Kita?

    Wenehi bahan mentah, rencana master (plot umum), kapasitas, anggaran, lan syarat liyane.

    Kirimi Rincian Inquiry ing Ngisor Utawa Kirim Email menyang Kita, Klik "Kirim" Saiki!

    Email:BQANjacky2019@126.com

    Whatsapp:+8618879090331

    Pabrik Kita lan Kontrol Kualitas

    Our-Factory-And-Quality-Control