2022 Label Pribadi Pink Mermaid Menangani Rambut Sintetis Ekstra Tipis Liner Gel Oval Nail Art Sikat Akrilik Brush Set

Katrangan singkat:


  • Bahan:Metal + Handle Kulit
  • MOQ:100 pcs
  • warna:Jambon
  • wektu mimpin:15-45 dina
  • Detail Produk

    Transportasi Produk Nail

    Kenapa Pilih Kita?

    Syarat-syarat pembayaran

    Carane Hubungi Kita?

    Pabrik Kita lan Kontrol Kualitas

    Tag produk

     

    Jeneng produk

    2022 Label Pribadi Pink Mermaid Menangani Rambut Sintetis Ekstra Tipis Liner Gel Oval Nail Art Sikat Akrilik Brush Set

    GUNA

    kuku

    Fungsi

    Nail Art

    nangani

    logam

    Bahan

    rambute nilon

    Warna Brush Handle

    minangka gambar

    Ukuran

    Nampa ngatur

    MOQ

    100 bêsik

    Paket

    1pcs/PVC Tube, kita bisa Pack karo pilihan sing luwih apik

    Nyokong

    Eceran / Drop ship / Grosir

    Babagan awake dhewe:
    Kita nggawe sikat nail art.Pabrik kita dumunung ing Wengang Town sing jenenge Pen Capital of China.Kita minangka tim sing apik kanggo riset, produksi, adol, lan layanan.Kabeh produk kita pancen kualitas dhuwur.









  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Transportasi Produk Nail

    pengiriman

    Pangiriman:

    1. FedEX / DHL / UPS / TNT Kanggo conto.Door to Door.

    2. Miturut Air utawa Laut kanggo barang batch.Kanggo FCL, Airport / Port reveiving.

    3. Pelanggan sing nemtokake pengiriman barang utawa cara pengiriman sing bisa dirundingake.

    4. Wektu pangiriman: 3 dina kanggo conto;7 dina kanggo barang batch.

    Napa Pilih kita?

    kok-milih-kita

    1. Kita minangka Produsen sikat dandanan terkemuka ing China.

    2. Alibaba Dinilai Supplier Emas.

    3. Dipriksa dening Lembaga Inspeksi Biro Veritas Sertifikasi.

    4. 100% inspeksi QC Sadurunge Pengiriman.

    5. Kasus ing pirang-pirang negara.

    6. A. Rega sing kompetitif;B. Kualitas apik

      C. Pangiriman pas wektune;D. Model anyar diluncurake saben taun

      E. Manufaktur dhewe F. Kontrol kualitas dhewe

    Syarat-syarat pembayaran:

    1. MOQ: 100 pcs;

    2.Packaging: 1 pcs/opp tas kita uga bisa Pack minangka request Panjenengan.

    3. Pembayaran: T / T, Western Union, MoneyGram, Paypal, 30% simpenan;imbangan 70% sadurunge pangiriman;

    Carane Hubungi Kita?

    Menehi bahan mentah, rencana master (plot umum), kapasitas, anggaran, lan syarat liyane.

    Kirimi Rincian Inquiry ing Ngisor Utawa Kirim Email menyang Kita, Klik "Kirim" Saiki!

    Email:BQANjacky2019@126.com

    Whatsapp:+8618879090331

    Pabrik Kita lan Kontrol Kualitas

    Kita-Pabrik-Lan-Kualitas-Control