2022 Label Pribadi Logo Kustom Mantel Hologram Dapat Digunakan Kembali Bentuk Ekstensi Kuku Ekstra Panjang Sistem Ganda Nail Art Bentuk

Katrangan singkat:


  • MOQ:50 kasus
  • UKURAN:79*83 mm
  • WARNA:jambon
  • wektu mimpin:15-45 dina
  • Detail Produk

    Transportasi Produk Nail

    Kenapa Pilih Kita?

    Syarat-syarat pembayaran

    Carane Hubungi Kita?

    Pabrik Kita lan Kontrol Kualitas

    Tag produk

    Deskripsi Produk

    Jeneng produk

    2022 Pink Potongan Potongan Panjang Lembut Dispoal Aluminium Kustom Ganda Bentuk Kuku Label Pribadi Bening Akrilik Ekstensi Gel Nail Art Bentuk

    GUNA

    kuku

    Fungsi

    Nail Art

    Spesifikasi

    150pcs / kothak

    Bahan

    200g kertas karo film holographic

    Item

    Bentuk kuku

    Ukuran

    standar

    MOQ

    50 kasus

    Paket

    10 kasus / tas opp

    Nyokong

    Eceran / Drop ship / Grosir









  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Transportasi Produk Nail

    pengiriman

    Pengiriman:

    1. FedEX / DHL / UPS / TNT Kanggo conto.Door to Door.

    2. Miturut Air utawa Laut kanggo barang batch.Kanggo FCL, Airport / Port reveiving.

    3. Pelanggan sing nemtokake pengiriman barang utawa cara pengiriman sing bisa dirundingake.

    4. Wektu pangiriman: 3 dina kanggo conto;7 dina kanggo barang batch.

    Napa Pilih kita?

    kok-milih-kita

    1. Kita minangka Produsen sikat dandanan terkemuka ing China.

    2. Alibaba Dinilai Supplier Emas.

    3. Dipriksa dening Lembaga Inspeksi Biro Veritas Sertifikasi.

    4. 100% inspeksi QC Sadurunge Pengiriman.

    5. Kasus ing pirang-pirang negara.

    6. A. Rega sing kompetitif;B. Kualitas apik

      C. Pangiriman pas wektune;D. Model anyar diluncurake saben taun

      E. Manufaktur dhewe F. Kontrol kualitas dhewe

    Syarat-syarat pembayaran:

    1. MOQ: 100pcs;

    2.Packaging: 1 pcs/opp tas kita uga bisa Pack minangka request Panjenengan.

    3. Pembayaran: T / T, Western Union, MoneyGram, Paypal, 30% simpenan;imbangan 70% sadurunge pangiriman;

    Carane Hubungi Kita?

    Menehi bahan mentah, rencana master (plot umum), kapasitas, anggaran, lan syarat liyane.

    Kirimi Rincian Inquiry ing Ngisor Utawa Kirim Email menyang Kita, Klik "Kirim" Saiki!

    Email:BQANjacky2019@126.com

    Whatsapp:+8618879090331

    Pabrik Kita lan Kontrol Kualitas

    Kita-Pabrik-Lan-Kualitas-Control