2022 OEM Logo 48W Isi Ulang Listrik Kuku Manikur Alat Mesin Pengering Lampu Akrilik Gel Uv Pedikur Lampu Led

Katrangan singkat:


  • daya:48W
  • Bahan:Akrilik
  • Tipe Lampu:Lampu Nail LED Kab
  • MOQ:30 PCS
  • Wektu timbal:15-45 dina
  • Detail Produk

    Transportasi Produk Nail

    Kenapa Pilih Kita?

    Syarat-syarat pembayaran

    Carane Hubungi Kita?

    Pabrik Kita lan Kontrol Kualitas

    Tag produk

     

    Logo OEM 48W Rechargeable Electric Kuku Manikur Alat Mesin Pengering Lampu Akrilik Gel UV Pedicure Lampu Led

    mimpin wektu 15-45 dina
    Model
    SUN3-SLF
    Jeneng barang
    Lampu Led Uv Kuku Kab
    Fungsi
    Holder Ngarep Gunakake
    daya
    48w
    Paket
    Kotak Kertas
    MOQ
    30 pcs
    Layanan
    OEM/ODM
    Kintunan
    DHL/Fedex/EMS/TNT/UPS/China Post Air Mail/Sea/Udara
    pambayaran
    PayPal, Western Union, T/T, Money Gram

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Transportasi Produk Nail

    shipping

    Pangiriman:

    1. FedEX / DHL / UPS / TNT Kanggo conto.Door to Door.

    2. Miturut Air utawa Laut kanggo barang batch.Kanggo FCL, Airport / Port reveiving.

    3. Pelanggan sing nemtokake pengiriman barang utawa cara pengiriman sing bisa dirundingake.

    4. Wektu pangiriman: 3 dina kanggo conto;7 dina kanggo barang batch.

    Napa Pilih kita?

    why-choose-us

    1. Kita minangka Produsen sikat dandanan terkemuka ing China.

    2. Alibaba Dinilai Supplier Emas.

    3. Dipriksa dening Lembaga Inspeksi Biro Veritas Sertifikasi.

    4. 100% inspeksi QC Sadurunge Pengiriman.

    5. Kasus ing pirang-pirang negara.

    6. A. Rega sing kompetitif;B. Kualitas apik

      C. Pangiriman pas wektune;D. Model anyar diluncurake saben taun

      E. Manufaktur dhewe F. Kontrol kualitas dhewe

    Syarat-syarat pembayaran:

    1. MOQ: 100 pcs;

    2.Packaging: 1 pcs/opp tas kita uga bisa Pack minangka request Panjenengan.

    3. Pembayaran: T / T, Western Union, MoneyGram, Paypal, 30% simpenan;imbangan 70% sadurunge pangiriman;

    Carane Hubungi Kita?

    Wenehi bahan mentah, rencana master (plot umum), kapasitas, anggaran, lan syarat liyane.

    Kirimi Rincian Inquiry ing Ngisor Utawa Kirim Email menyang Kita, Klik "Kirim" Saiki!

    Email:BQANjacky2019@126.com

    Whatsapp:+8618879090331

    Pabrik Kita lan Kontrol Kualitas

    Our-Factory-And-Quality-Control