2022 Nilon Rambut Kuku Seni Sikat Kustom Akrilik Gradien Menangani Gel Kuku Sikat Dekorasi

Katrangan singkat:


  • Bahan Handle:Akrilik
  • ukuran:2#-6#
  • MOQ:100 pcs
  • Paket:1 potong ing siji tabung
  • Detail Produk

    Transportasi Produk Nail

    Kenapa Pilih Kita?

    Syarat-syarat pembayaran

    Carane Hubungi Kita?

    Pabrik Kita lan Kontrol Kualitas

    Tag produk

    Deskripsi Produk

    Jeneng produk
    2022 Nilon Rambut Kuku Seni Sikat Kustom Akrilik Gradien Menangani Gel Kuku Sikat Dekorasi
    GUNA
    Nail Beauty
    Fungsi
    Nail Art
    nangani
    acylic Ngalahake
    Bahan
    Rambut Nilon
    warna
    warni-warni
    Ukuran
    2#-6#
    MOQ
    100PCS
    Paket
    1pcs/PVC Tube, kita bisa Pack karo pilihan sing luwih apik
    Nyokong
    Eceran / Drop ship / Grosir








  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Transportasi Produk Nail

    shipping

    Pangiriman:

    1. FedEX / DHL / UPS / TNT Kanggo conto.Door to Door.

    2. Miturut Air utawa Laut kanggo barang batch.Kanggo FCL, Airport / Port reveiving.

    3. Pelanggan sing nemtokake pengiriman barang utawa cara pengiriman sing bisa dirundingake.

    4. Wektu pangiriman: 3 dina kanggo conto;7 dina kanggo barang batch.

    Napa Pilih kita?

    why-choose-us

    1. Kita minangka Produsen sikat dandanan terkemuka ing China.

    2. Alibaba Dinilai Supplier Emas.

    3. Dipriksa dening Lembaga Inspeksi Biro Veritas Sertifikasi.

    4. 100% inspeksi QC Sadurunge Pengiriman.

    5. Kasus ing pirang-pirang negara.

    6. A. Rega sing kompetitif;B. Kualitas apik

      C. Pangiriman pas wektune;D. Model anyar diluncurake saben taun

      E. Manufaktur dhewe F. Kontrol kualitas dhewe

    Syarat-syarat pembayaran:

    1. MOQ: 100 pcs;

    2.Packaging: 1 pcs/opp tas kita uga bisa Pack minangka request Panjenengan.

    3. Pembayaran: T / T, Western Union, MoneyGram, Paypal, 30% simpenan;imbangan 70% sadurunge pangiriman;

    Carane Hubungi Kita?

    Wenehi bahan mentah, rencana master (plot umum), kapasitas, anggaran, lan syarat liyane.

    Kirimi Rincian Inquiry ing Ngisor Utawa Kirim Email menyang Kita, Klik "Kirim" Saiki!

    Email:BQANjacky2019@126.com

    Whatsapp:+8618879090331

    Pabrik Kita lan Kontrol Kualitas

    Our-Factory-And-Quality-Control