2022 Hot Sale Grosir Kustom Biru Akrilik Laut Dalam Rhinestone Nail Liner Sikat Label Pribadi Liner Sikat

Katrangan singkat:


  • Jeneng produk:Sikat kuku
  • MOQ:50 bêsik
  • Aplikasi:Alat Lukisan Kecantikan
  • wektu mimpin:15-45 dina
  • Detail Produk

    Transportasi Produk Nail

    Kenapa Pilih Kita?

    Syarat-syarat pembayaran

    Carane Hubungi Kita?

    Pabrik Kita lan Kontrol Kualitas

    Tag produk

    Welcome OEM sikat kuku kita.

    Deskripsi Produk

    Jeneng produk

    sikat kuku

    Item No.

    TBL-2206

    jeneng

    sikat kuku

    Bahan Handle

    logam

    Bahan Rambut

    rambute nilon

    warna

    biru minangka pic, werna ngatur bisa ditampa

    sasmita

    AAAA+

    MOQ

    50 bêsik

    Kintunan

    Laut/DHL/EMS/Fedex/TNT/UPS/China Post Air Mail

    pambayaran

    L/C, PayPal, Western Union, T/T, Money Gram, D/A, D/P

    Proses OEM

    1. Minangka pabrik profesional karo departemen riset kuat, kita apik ing OEM.

    2. Bagian OEM: Rambut, Gagang, Ferrule, Warna, Ukuran, Paket.

    3. OEM Advantage: Industrial Cluster / Low Cost Material.

    Sampel Gratis

    1. Sampel gratis.

    2. Mung biaya pengiriman.

    3. Kirim metu sawise QC kasebut kanthi teliti, mriksa.

    4. Nelusuri informasi pengiriman.

    5. Priksa tanggapan sampeyan sanajan apik utawa ala.

    6. Service sumur nganti sampeyan wareg karo sampel kita.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Transportasi Produk Nail

    shipping

    Pangiriman:

    1. FedEX / DHL / UPS / TNT Kanggo conto.Door to Door.

    2. Miturut Air utawa Laut kanggo barang batch.Kanggo FCL, Airport / Port reveiving.

    3. Pelanggan sing nemtokake pengiriman barang utawa cara pengiriman sing bisa dirundingake.

    4. Wektu pangiriman: 3 dina kanggo conto;7 dina kanggo barang batch.

    Napa Pilih kita?

    why-choose-us

    1. Kita minangka Produsen sikat dandanan terkemuka ing China.

    2. Alibaba Dinilai Supplier Emas.

    3. Dipriksa dening Lembaga Inspeksi Biro Veritas Sertifikasi.

    4. 100% inspeksi QC Sadurunge Pengiriman.

    5. Kasus ing pirang-pirang negara.

    6. A. Rega sing kompetitif;B. Kualitas apik

      C. Pangiriman pas wektune;D. Model anyar diluncurake saben taun

      E. Manufaktur dhewe F. Kontrol kualitas dhewe

    Syarat-syarat pembayaran:

    1. MOQ: 100 pcs;

    2.Packaging: 1 pcs/opp tas kita uga bisa Pack minangka request Panjenengan.

    3. Pembayaran: T / T, Western Union, MoneyGram, Paypal, 30% simpenan;imbangan 70% sadurunge pangiriman;

    Carane Hubungi Kita?

    Wenehi bahan mentah, rencana master (plot umum), kapasitas, anggaran, lan syarat liyane.

    Kirimi Rincian Inquiry ing Ngisor Utawa Kirim Email menyang Kita, Klik "Kirim" Saiki!

    Email:BQANjacky2019@126.com

    Whatsapp:+8618879090331

    Pabrik Kita lan Kontrol Kualitas

    Our-Factory-And-Quality-Control