100% Murni Kolinsky rambut Garis kuku Lukisan Drawing Art Acrylic Brush Set

Katrangan singkat:


  • Harga FOB:US $1,89 - 9,999 / Piece
  • Jumlah Pesanan Min:100 Piece
  • Kapabilitas sumber:10000 Piece / Piece saben Sasi
  • ukuran:2#~24#
  • Logo Kustomisasi:Min.Order 200 biji
  • Lead Time:15~45 Dina
  • Detail Produk

    Transportasi Produk Nail

    Kenapa Pilih Kita?

    Syarat-syarat pembayaran

    Carane Hubungi Kita?

    Pabrik Kita lan Kontrol Kualitas

    Tag produk

    Welcome OEM kita Nail Brush.

    Deskripsi Produk Merk BQAN
    Item No. lxb-100706
    jeneng Crystal Handle Nail Brush
    Bahan 100% Akrilik Sable Rambut Kolinsky Murni
    Bisa dicuci ya wis
    warna Beige minangka pic, werna ngatur bisa ditampa
    sasmita AAAA+
    MOQ 100 Piece
    Kintunan Laut/DHL/EMS/Fedex/TNT/UPS/China Post Air Mail
    pambayaran L/C, PayPal, Western Union, T/T, Money Gram, D/A, D/P
    Proses OEM 1. Minangka pabrik profesional karo departemen riset kuat, kita apik ing OEM.
    2. Bagian OEM: Rambut, Gagang, Ferrule, Warna, Ukuran, Paket.
    3. OEM Advantage: Industrial Cluster / Low Cost Material.
    Sampel 1.20 USD/PCS
    2. ragad pengiriman.
    3. Kirim metu sawise QC kasebut kanthi teliti, mriksa.
    4. Nelusuri informasi pengiriman.
    5. Priksa tanggapan sampeyan sanajan apik utawa ala.
    6. Service sumur nganti sampeyan wareg karo sampel kita.








  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Transportasi Produk Nail

    pengiriman

    Pangiriman:

    1. FedEX / DHL / UPS / TNT Kanggo conto.Door to Door.

    2. Miturut Air utawa Laut kanggo barang batch.Kanggo FCL, Airport / Port reveiving.

    3. Pelanggan sing nemtokake pengiriman barang utawa cara pengiriman sing bisa dirundingake.

    4. Wektu pangiriman: 3 dina kanggo conto;7 dina kanggo barang batch.

    Napa Pilih kita?

    kok-milih-kita

    1. Kita minangka Produsen sikat dandanan terkemuka ing China.

    2. Alibaba Dinilai Supplier Emas.

    3. Dipriksa dening Lembaga Inspeksi Biro Veritas Sertifikasi.

    4. 100% inspeksi QC Sadurunge Pengiriman.

    5. Kasus ing pirang-pirang negara.

    6. A. Rega sing kompetitif;B. Kualitas apik

      C. Pangiriman pas wektune;D. Model anyar diluncurake saben taun

      E. Manufaktur dhewe F. Kontrol kualitas dhewe

    Syarat-syarat pembayaran:

    1. MOQ: 100 pcs;

    2.Packaging: 1 pcs/opp tas kita uga bisa Pack minangka request Panjenengan.

    3. Pembayaran: T / T, Western Union, MoneyGram, Paypal, 30% simpenan;imbangan 70% sadurunge pangiriman;

    Carane Hubungi Kita?

    Menehi bahan mentah, rencana master (plot umum), kapasitas, anggaran, lan syarat liyane.

    Kirimi Rincian Inquiry ing Ngisor Utawa Kirim Email menyang Kita, Klik "Kirim" Saiki!

    Email:BQANjacky2019@126.com

    Whatsapp:+8618879090331

    Pabrik Kita lan Kontrol Kualitas

    Kita-Pabrik-Lan-Kualitas-Control